Lesgever elektrische guitaar bij Mezzo ref MEZ2018001

Gent Mezzo

04 Apr 2018

Gent

Mezzo

muziek leraar

1

2 - 5 years

Zet je steeds door tot het punt dat je honderd percent van zowel jouw eigen potentieel alsook dat van je leerlingen hebt bereikt? Tracht je steeds je hoogste capaciteit te bekomen op muzikaal en didactisch vlak? Ben je een teamspeler en wil je deelnemen aan een groep van Gitaar Coaches die tot de internationale top kan gerekend worden? Dan ben je mogelijks de kandidaat die wij zoeken!

Wij bieden leertrajecten aan op maat van de leerlingen ingeschreven in ons instituut.

Wij geven volle uren les en begeleiden onze studenten tot de doelen die ze willen bereiken. Daar staat “Mezzo” garant voor als instituut. De aanpak is persoonlijk en de doelen worden bereikt op het tempo van de studenten. Wij geven lessen aan alle niveau’s en alle leeftijden. Mezzo is gevestigd te Gent. En we zoeken bij voorkeur mensen uit de regio Gent.

U dient over een BTW nummer te beschikken als zelfstandige in hoofdberoep of bijberoep.

Functiebeschrijving:

De gitaar leraar leert zijn/haar leerlingen het instrument gitaar bespelen. De gitaar leraar kiest in het begin muziek voor de leerling zodat deze stapsgewijs moeilijkere stukken leert spelen. De gitaar leraar legt ook uit hoe de muziek in het algemeen werkt. Hoe noten gelezen moeten worden en wat toonaarden en toonladders zijn. Het is belangrijk dat de gitaar leraar zijn/haar leerling laat begrijpen hoe een muzikaal stuk in elkaar zit. De leerling snapt dan wat er gebeurt als hij/zij een stuk speelt.        

Daarnaast is het aan de gitaar leraar om naast de leerling te zitten terwijl deze haar huiswerk laat horen. De v leraar zal in het begin vooral bezig zijn de fouten eruit te halen maar naarmate de leerling beter wordt , en afhankelijk van het niveau van de leerling, gaat het er ook om hoe de leerling de goede noot speelt. Als een leerling het noten lezen beheerst, is het zaak dat de gitaar leraar de leerling leert spelen met gevoel. Vanaf dat punt kan de leerling alleen maar beter en beter worden. Ook is het aan de gitaar leraar om in te zien wanneer een leerling te goed wordt voor hem/haar. Dan is het in het belang van de leerling dat deze naar een gitaar leraar gaat die op een hoger niveau zit.